Ce spun invitații noștri


Iulia Stoica

Vă mulțumim din suflet pentru tot ceea ce a-ți făcut pentru noi. Ne-ați întregit bucuria și datorită vouă am avut parte de o petrecere de vis. Cea mai bună echipă, foarte organizați și deschiși. Ne-am simțit excelent, iar invitații au fost foarte plăcut surprinși de primire și servire! Vă recomandăm din suflet oricui dorește să aibă un eveniment de vis!

Vârlan Ionuț George

Foarte frumos localul, foarte bună mâncarea,foarte bună organizarea începând de la ospătari,șef de sală până la patron,jos pălăria în fața acestui om pe care l-am cunoscut personal și care face cu mare drag acest lucru. Felicitări!

Mihaela Cîrlan

Vă mulțumim mult pentru tot ce ați făcut pentru noi, pentru promptitudinea de care ați dat dovadă, pentru servirea impecabilă și pentru profesionalismul de care au dat dovadă toți angajații. Ne-am simțit minunat și mă bucur extrem de mult că am ales unul dintre saloanele voastre. Aș fi dat mult mai mult decât 5* dacă era posibil.

Alexe Lupu Valentina

Vă mulțumim din suflet pentru profesionalismul de care ați dat dovadă ... Nunta noastră a fost un vis împlinit, sunteți niște oamenii minunați care fac visele să se împlinească. Cu siguranță toate evenimentele viitoare vor fii tot alături de voi.

Cătălina Constantin

Am organizat botezul fetiței aici. Nu am nimic de reproșat. Mâncare excelentă, curățenie, servire impecabilă, muzică bună. Recomand oricărei persoane care își dorește un eveniment elegant!! Ne-au ajutat să avem parte de o petrecere pe cinste!! Oameni de cuvânt, ce ți se promite, se respectă!! Felicitări!!!

Irina Enache

Vă mulțumim pentru seara minunată pe care ne-ați oferit-o! Totul a fost perfect! Recomandăm Rebeca Ballroom tuturor celor care își doresc o nuntă de vis! Fam Enache

Dana Tudor

Un loc desăvârșit, detaliile impecabile, recomand cu mare căldură oricând această locație.

 

Parteneri

logo neweye       logo FINAL LECTURADIGITALA